Întotdeauna doi înseamnă mai mult

Suntem 112 COFFEE, o echipă ambițioasă și pasionată de tineri iubitori de cafea.

Povestea a început cu simpla recunoaștere a puterii cifrei 2 (doi), care în cazul nostru a reprezentat doi oameni cu vise mari și pasiuni care s-au unit în urmărirea unui vis comun, acela de a aduce valoarea cafelei de specialitate în inima Transilvaniei, în case, birouri, școli și, în cele din urmă, pentru toată lumea.

Suntem oameni cu o viziune comună și o pasiune aprinsă.

Credem cu tărie că o cafea extraordinară poate schimba cu adevărat fiecare zi. Suntem convinși că, calitatea este un aspect indispensabil în viața fiecăruia, chiar și în cele mai mici detalii. Pasiunea noastră pentru cafeaua de calitate superioară a luat naștere cu mult timp în urmă, prin 2012. De-a lungul timpului, am adunat o echipă formată din persoane la fel de pasionate ca noi.

Dar credem și în puterea binomului (2), reprezentând doi oameni care și-au unit visele și pasiunile pentru a urmări un vis comun: să aducem magia cafelei de specialitate în inima Transilvaniei, pentru fiecare cămin, birou, școală și, în cele din urmă, pentru fiecare persoană. Pasiunea și visurile noastre s-au întrepătruns în jurul acestui duo magic:

Oameni și Cafea. Aceasta este și povestea care stă la baza numelui nostru, 1+1 = Om + Cafea.

Dar nu ne oprim aici! În plus față de specialitățile de cafea, aducem un strop de culoare prin gastronomie modernă și cocktail-uri deosebite. Știm că în lumea noastră plină de agitație, cafeaua și mâncărurile simple au declanșat o adevărată revoluție. Ne place să descoperim alimente care să redea gustul autentic de acasă. Conceptele noastre sunt ca o oază de liniște, unde te poți retrage, măcar pentru o clipă, de la agitația cotidiană.

Așadar, am construit o comunitate în jurul acestui concept, unde oferim o experiență autentică și de calitate în tot ceea ce facem. Și crede-ne, o experiență plăcută cu o cafea bună este mai mult decât necesară în viața noastră. Evident, pentru a ajunge aici, am avut nevoie de multă consecvență. Am pus mereu calitatea mai presus de profit, oamenii mai presus de profit. Aceasta este cheia succesului nostru și motivul pentru care ne-am dezvoltat într-un mod solid, fără să ne compromitem visurile, pasiunea și integritatea.

. PASIUNE

cafea, oameni, mâncare, calitate, comerț, design, cultură

. COMUNITATE

ospitalitate, mediu, experiență

. CONSISTENȚĂ

fără compromisuri, oamenii înaintea profitului, calitatea înaintea profitului, dezvoltare

. FIECARE UNUL

fiecare poveste începe cu un plus (1+...), valorizăm fiecare om care interacționează cu noi

Urmărește-ne pe instagram