Tu savurezi cafeaua, noi ne ocupăm de restul.

Unii spun că o zi de lucru fără cafea este mai neplăcută decât blocarea hârtiei în imprimantă

Părerea noastră: așa este.
Drept urmare, aducem cafeaua direct la biroul tău și îți livrăm totodată și aparatul potrivit. Asta nu îți rezolvă problema cu imprimanta, dar soluțiile noastre pentru birou îți aduc multe alte avantaje.

AVANTAJOS

Îți livrăm cafeaua noastră de înaltă calitate întotdeauna în condițiile cele mai avantajoase. De asta ne ocupăm noi. Pentru că ne dorim clienți mulțumiți și loiali.

FLEXIBIL

Pachetele noastre pentru birou sunt gândite în funcție de consumul tău de cafea. De la întreprinderile mici, până la cele mai mari birouri. Avem soluția ideală pentru tine.

COMOD

Cafeaua noastră sosește direct la ușa biroului tău, chiar atunci când ai nevoie. Tu concentrează-te asupra muncii tale. Noi ne ocupăm de restul.

PROASPĂT PRĂJITĂ

Brandul nostru 112 COFFEE garantează o cafea de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, te servim cu plăcere și cu ceaiurile noastre îndrăgite.

SIMPLU

Pentru cafea primești de la noi aparatul compatibil. Pentru asta poți alege unul din modelele de espressor. Astfel, printr-o singură apăsare de buton îți vei pregăti o cafea de cea mai bună calitate.

ACCESIBIL

Dacă ai nevoie de ceva, îți stăm tot timpul la dispoziție. Trebuie doar să ne suni iar colegii noștri vor fi atenți la dorințele tale.

Patru paşi pentru experienţa perfectă de cafea la birou

01. ALEGEREA APARATULUI

Începem cu aparatul automat: în funcție de consumul de cafea, alegem împreună aparatul potrivit. Mic sau mare – toate modelele îți servesc cafeaua printr-o singură apăsare de buton.

02. ALEGEREA CAFELEI

Ai deja aparatul, acum mai ai nevoie doar de cafeaua potrivită. Poți alege dintr-o gamă largă: ți-ar plăcea mai bine puternic, rafinat, sau clasic cu certificat FAIRTRADE? Tu decizi.

03. RELAXARE TOTALĂ

După ce ți-ai ales aparatul și cafeaua, poți să te relaxezi. Noi îți livrăm boabele și aparatul la birou și efectuăm mentenanța la automatul de cafea. Gratuit.

04. FĂRĂ GRIJI

Tu și colegii tăi puteți să vă bucurați în liniște de cafea, noi ne ocupăm de restul. Boabele noastre de cafea vor sosi de la sine la birou și, pe deasupra, fără costuri. Voi trebuie doar să o savurați.

O parte dintre cei pe care-i alintăm