Créez une entreprise de café intelligente

Nous vous aidons à grandir grâce à des programmes de café.

Il existe un profond sentiment de partenariat qui se répercute dans tout notre écosystème de vente en gros. Faites défiler la suite pour en savoir plus sur la collaboration avec nous.

01. Care este cel mai important influențator al loialității consumatorilor de cafea?

Prețul competitiv? Nu. Barista cu barbă? Poate… Calitatea în ceașcă? Da, o calitate constantă de fiecare dată și livrată rapid!

Știm din experiență, important e să începi cu bazele și să le așterni pe acestea corect. Cel mai informat curs de barista. Cel mai bun echipament. Combină-le pe acestea cu cafea de specialitate și sfaturi de business inteligente, iar creșterea vânzărilor va avea grijă de costuri și de multe altele.

Așadar, dacă ai o afacere concentrată pe cafea, ne-ar plăcea să ne contactezi. Hai pe la noi, te invităm la un prânz (și multe cafele!) șii îți arătăm cum echipa noastră te poate sfătui și îți poate sprijini afacerea.

02. Sfaturi pentru creșterea afacerii

Etapa 1 & 2: Așează fundamentul pentru o lansare reușită;

Etapa 3: Construirea unei culturi a cafelei de specialitate; – curs Espresso Foundations pentru toți barista – curs de Nivel 1 pentru eroul barista – rapoarte periodice de evaluare a activității de barista și a fluxului de lucru

Etapa 4: Recenzii de afaceri periodice pentru a vă menține afacerea în creștere;

– Rapoarte de vânzări și de service tehnic

– Idei inovative în ceea ce privește băuturile, echipamentul și vânzarea – acces VIP la atelierele noastre de lucru și cursurile noastre

03. Traineri campioni, studiouri de top din industrie

Considerăm că investim mai mult în dezvoltarea unei echipe de instruire foarte talentată decât orice altă prajitorie.

Cursurile noastre sunt ținute de campioni de competiție barista în atelierul nostru de ultimă generație, ceea ce înseamnă că tu și echipa ta va fi instruită de cei mai buni din industrie.

Standardele noastre se bazează pe orientările WBC, iar așteptările noastre minime sunt că fiecare barista din cafeneaua voastră să treacă examenul de Espresso Fundations.

Și dacă voi nu puteți ajunge la noi, venim noi la voi. A urma urmei, fluxul de lucru și eficiența la fața locului sunt și ele cu adevărat importante.

04. Calitatea prăjirii

Folosim prajitor Besca, cu tambur dublu, care este fabricat din oțel cu conținut scăzut de carbon, care distribuie căldură uniform în jurul tamburului.

Tamburul din oțel cu conținut redus de carbon permite o schimbare rapidă a temperaturii în timpul procesului de prăjire. Avem un control complet al calității asupra timpului de prăjire, temperaturii, densității, umidității, presiunii și fluxului de aer.

De fapt, avem un responsabil specializat în controlul calității, care introduce cele mai bune practici în sistemele și procesele noastre. Acest lucru depășește pretențiile artizanale ale unui lot mic în ceea ce privește consistența calității.

05. Cel mai bun echipament, tehnologie fara riscuri

Am vizat întotdeauna cele mai bune echipamente pentru a oferi calitate și consistență în ceașcă. Prin noi vei primi oferte foarte bune la marci precum

Când ni te alături, vom face o verificare de pre-instalare a aparaturii și îți întocmim un program de întreținere a serviciului pentru a vă menține echipamentul funcționând la maxim. Vei primi, de asemenea, rapoarte periodice privind serviciile tehnice.

Noi credem în întreținerea preventivă cu trei niveluri de acoperire. Și dacă întimpini orice problemă, ne dai un telefon și gata.

06. Comandă și Suport

Te susținem în orice problemă, la fiecare comandă și dacă ai orice întrebare.

Echipa noastră de servicii clienți e mereu apelabilă în legătură cu oferta noastră actuală, pentru a te ajuta cu tooate, de la comandarea următorului microlot de origine la găsirea de soluții la problemele de cafea de care nici nu știai că există.

07. Toate celelalte chestii

Știm că există un milion de alte lucruri de care ai nevoie pentru a avea succes.

S-ar putea să nu avem tot ceea ce ai nevoie, dar avem multe și cu siguranță avem expertiza pentru a te îndruma în direcția cea bună.

Printre proviziile pe care le vindem: ceaiuri, alternative de lapte, siropuri aromatizante, filtre de cafea, unelte de bar și multe altele.

Certains de ceux que nous soutenons