Dacă adori cafeaua, iar acum că #staiîncasă, îți lipsește mirosul, gustul și textura cafelei servite în cafenelele de specialitate, venim cu vești bune!

Comandă de la noi cafea în valoare de 95 RON, iar noi îți arătăm cum s-o pregătești în confortul propriei tale locuințe, pentru a ieși la fel de bine ca și în cafeneaua ta preferată. 

Mini-curs Home Barista ONLINE 

Pregătirea unei cești bune de cafea nu depinde doar de ”materia primă” folosită, ci este influențată de mult mai mulți factori, cum ar fi: aparatul/accesoriul folosit, măcinarea, proporția cafea-apă (și lapte), etc.

Espressorul, cât și alte accesorii de preparare a cafelei, își găsesc drumul spre casele nostre acum mai mult ca oricând. Acest mini-curs ONLINE de 15 minute este destinat celor, care doresc să obțină maximul posibil din echipamentul lor de acasă.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să te echipezi cu accesoriul tău preferat de pregătire a cafelei, să ai la dispoziție un laptop sau un telefon funcțional, cu conexiune la internet, iar un barista de la noi îți va ține o mini sesiune, pentru a te ajuta să-ți prepari o cafea cum n-ai crezut că ai putea vreodată.

Mulțumită faptului că mini-cursurile se desfășoară live, acestea îți permit să ne adresezi o mulțime de întrebări, la care altfel probabil n-ai primi răspuns. Îți stăm la dispoziție! 🙂

Ready?! Hai să-i dăm drumul!

Adaugă în coș produse în valoare de 95 RON: