Proaspăt prăjită, de căte ori vrei, la ușa ta.

Ce vrăjitorie mai e și asta? Cum funcționează?

Dă scroll mai departe și toate întrebările tale vor primi răspuns.

1

ALEGE-ȚI CAFEAUA

 

Imaginează-ți cum ar fi să-ți primești cafeaua preferată acasă, în fiecare lună, în fiecare săptămână. Sau imaginează-te gustând noi cafele în fiecare lună. Descoperind lumea cafelei, îmbarcându-te într-o călătorie a degustării diferitelor origini și gustul care li se asociază. Citește mai multe despre abonamentele noastre de cafea și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

2

O PRĂJIM ȘI O LIVRĂM

 

Aceasta este cafeaua ta, care va fi prăjită și îți va fi livrată în zilele de luni, astfel încât să ai întotdeauna la îndemână cea mai proaspătă și cea mai bună cafea. Ea va ajunge la tine în formă de cafea boabe sau măcinată, pentru a nu pierde nici un pic din aromă. Din când în când, noi, oamenii, suntem norocoși și viața este blândă cu noi. O astfel de situație este și aceasta.

3

SAVUREAZĂ-ȚI CAFEAUA

 

Simplu.

4

ÎNCEARC-O GRATUIT

 

Suntem absolut siguri că viața este mai bună atunci când cafeaua proaspătă vine la tine. Convinge-te singur. Solicită o mostră gratuită de cafea de specialitate de 50 grame din cafeneaua 112. După aceea, rămâne să-ți configurezi abonamentul, pe care suntem aproape siguri că ți-l vei dori.

Ești pregătit de un viitor plin cu cafea proaspătă și frecventă?

Noii abonați se pot înscrie până inclusiv în data de 15 a fiecărei luni și vor primi cafeaua din acea lună; cei care depășesc această dată vor primi cafea următoarei luni.

Vom livra cafeaua în prima săptămână a fiecărei luni tuturor abonaților activi care s-au abonat până în ultima zi a lunii precedente.

Desigur, pe lângă punctualitate ținem și la flexibilitate. Deci te poți dezabona oricând. Abonamentul va înceta imediat după livrarea ultimei cafele achitate. Înainte de a te abona, asigură-te că ai luat la cunoștință termenii și condițiile.