Cafeaua este specialitatea lor. Cafeaua de specialitate, ca să fim mai exacți. Pornind dintr-un subsol, Dorin și István și-au croit drumul spre brandul pe care clienții au ajuns să-l cunoască și să-l iubească: 112 Coffee & Co. Un start-up local de succes, al cărui ecou a depășit deja granițele orașului Târgu Mureș. Având o mentalitate de creștere și o gândire pozitivă, dar fiind și pe aceeași lungime de undă, cei doi au construit brandul pas cu pas, fără să renunțe, nici măcar în momentele cele mai dificile.

Ziua de 28 septembrie marchează data conferinței TEDx Târgu-Mureș din acest an, eveniment organizat sub licență independentă TED. Superba locație a Palatului Culturii va găzdui discursuri multidisciplinare, a câte 12 minute fiecare, din domenii precum tehnologie, management, știință, artă și educație, care vor fi reunite sub tema Creative Knowledge.

Lăsați-vă inspirați de călătoria tinerilor co-fondatori ai 112 Coffee & Co.! Nu se întâmplă adesea ca un discurs TEDx să fie susținut de doi oameni pe scenă, așa că vă recomandăm să nu-l pierdeți! Vă promitem că va fi ceva foarte special!

Iată și pagina oficială a evenimentului: https://tedxtirgumures.ro/ 

Comments are closed.