Aceste cafele sunt unice si destul de diferite de majoritatea cafelelor indoneziene. Este o cafea cultivată de câțiva parteneri aleși, apoi procesată la Domeniul Frinsa, care se situează în vestul insulei Java, în regiunea denumită Sunda. Frinsa este o fermă de aproximativ 110 de hectare, aflată la o înălțime de 1300-1600 m.d.m., care deține stații de spălare la altitudinea de 1400 m, precum și un spațiu de depozitare bine ventilat și o stație pentru procesare uscată. În consecință cei de la Domeniul Frinsa controlează pe deplin lanțul de aprovizionare și produsul de la recoltare la pregătire, sortare și transport. Cafeaua este fermentată în stare uscată, înmuiată, pre-uscată pe paturi ridicate și finalizată pe verandă. 

Boabele verzi ajung în Târgu Mureș, unde prăjim cafeaua cu mare dibăcie pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o cafea de specialitate proaspăt prăjită de cea mai bună calitate. Și nu în ultimul rând, consumând-o poți fi sigur de faptul că o parte din valoarea ei se întoarce la acei oameni minunați care depun efort pentru a o produce. Pentru voi. Pentru tine.

O cafea luminoasă, complexă și florală, cu note de mango, papaya, coacăze negre și fructe tropicale. Foarte deosebită și complet diferită de alte cafele.

Comments are closed.